Bohemian Rhapsody storpris vinder på Oscars

Bohemian Rhapsody havde i alt fire præmier: bedste mandlige skuespiller, lyd, lydredigering og redigering.

I hovedkategorierne vandt roma-regissør Alfonso Cuaron prisen for bedste retning, Rami Malek, prisen for bedste skuespiller og Olivia Colman tog prisen for bedste skuespillerinde. Regina King modtog prisen for bedste supporter i If Beale Street kunne tale og Mahershala Ali modtog prisen for bedste mandlige støtterolle i Green Book.

Ifølge Olivia Colman, hendes co-star fra Favorite, Glenn Close, tjente prisen. “Du har været min idol så længe. Det er ikke sådan, jeg ville have det “, siger Colman.

Spike Lee vandt prisen for det redigerede scenarie for BlacKklansman som direktør og Green Book modtog en Oscar for script.

Lady Gaga vandt kun en Oscar: prisen for bedste soundtrack. Tidligere om aftenen var de og Bradley Cooper i stand til at fokusere alle øjnene på deres bevægelige præstation af den prisbelønnede sang, Shallow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *